Speed Boat

Le Shark

Ένα σκάφος νέας φιλοσοφίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού που συνδυάζει την εξαιρετική απόδοση και την ασύγκριτη αξιοπλοϊα. Το Le Shark έχει ότι χαρακτηριστικά θα περιμένατε από ένα σύγχρονο sportsboat και ακόμη περισσότερα... Γάστρα με πολύ βαθύ V με chine που δουλεύει όπως τα μοντέρνα φουσκωτά. Ένα φουσκωτό χωρίς "μπαλόνια" για αυξημένη ασφάλεια και απεριόριστη μακροζωία.

Mε σχήμα πάνω από νερό τέτοιο ώστε να οριοθετεί τις κλίσεις χαρίζοντας μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. Le Shark “Shock Reduction Concept”! Έχουμε δηλαδή ένα σκάφος που ταξιδεύει στον καιρό τόσο καλά όσο ένα φουσκωτό σκάφος, με πολύ περισσότερους εσωτερικούς ελεύθερους χώρους και αποθηκευτικούς με τα σοβαρά πλεονεκτήματα της μηδενικής συντήρησης και της απίστευτης αντοχής. Ένα σκάφος που θα κρατήσει την αξία του για πάντα. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην κατηγορία των 5-5,5 μέτρων

Το Le Shark Supersport έχει άνετο σχεδιασμό στο κατάστρωμα και τα καθίσματα στην πλώρη μπορούν να διπλώσουν κάτω για ακόμη περισσότερο χώρο. Με το προαιρετικό ταμπούκι πλώρης έχουμε ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι που θα κοιμίσει άνετα 2 ενήλικες. Το κάθισμα ταμπούκι του κυβερνήτη είναι και αυτό τεράστιο με μεγάλη αποθηκευτική δυνατότητα αλλά και αυτό μπορεί να κοιμησει άνετα ένα ενήλικα.

 

Model Le Shark 520
Length overall / LOA 17.16ft 5.23m
Beam 6.86ft 2.09m
High overall 6.76ft 2.06m
Freeboard 2.46ft 0,75m
Waterline / Draft 0.74ft 0.225m
Fuel tank 24L x 2 48L total
Max number of people 4-6 persons
Engine 40 hp - 90 hp
Top speed 30 kn
Weight 450 kg

 

 
Τιμή: 8.800€ 

 

Στάνταρντ εξοπλισμός :
Διπλή κονσόλα διακυβέρνησης με παρπρίζ, τιμόνι κλωβό - Inox χειρολαβές


Αξεσουάρ :
Roll bar, inox ρέλι κονσόλας, inox πλάτη με μαξιλάρι, σκάλα μπάνιου, έξτρα κάθισμα.

 

 

 

Ολα τα σκάφη Le Shark είναι μονοκόμματα χωρίς ραφές και ενώσεις, με αποτέλεσμα να είναι στεγανά με τεράστια αποθέματα πλευστότητας και πραγματικά αβύθιστα.

 

Ποιότητα
Η ποιότητα των σκαφών Le Shark είναι ασυναγώνιστη. Το υλικό κατασκευής μπορεί να αντέξει σε οποιαδήποτε σκληρή χρήση και ακόμη ένα σκάφος Le Shark μπορεί να επιβιώσει μετά από μία μεγάλη πρόσκρουση με πάρα πολύ μικρή ζημιά. Τα σκάφη και τα διάφορα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας και είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη σκληρή χρήση και στην ανελέητη επίθεση του θαλασσινού νερού.

Πολυαιθυλένιο.
Όλα τα σκάφη Le Shark είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο. Το χρωματισμένο πολυαιθυλένιο σε σκόνη χύνεται μέσα σε ένα ατσάλινο η αλουμινένιο καλούπι και μετά σε ένα μεγάλο φούρνο όπου με την κατάλληλη περιστροφή το υγρό πια πλαστικό αποθέτεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια του καλουπιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιογενές χρωματισμένο προϊόν όπου τα διπλά τοιχώματα του σκάφους είναι φορμαρισμένα μονοκόμματα χωρίς ενώσεις και ραφές. Στη πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται προστίθεται σταθεροποιητής για την υπεριώδη ακτινοβολία και το υλικό μπορεί να αντέξει σε όλες τις συνθήκες από το πολικό ψύχος έως τους τροπικούς καύσωνες χωρίς να εξασθενεί. Ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η ζωή του υλικού είναι σχεδόν απεριόριστη και ότι είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο.

Σε αρμονία με τη φύση.
Η ανάγκη να παράγουμε προιόντα φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται κάθε μέρα και πιο σπουδαία. Με υπερηφάνεια λοιπόν μπαίνουμε στον καινούργιο αιώνα με τα σκάφη Le Shark που είναι 100% ανακυκλώσιμα Τα σκάφη Le Shark έχουν περισσότερη μακροζωία συγκρινόμενα με τα περισσότερα σκάφη και αυτό είναι ένα περιβαλλοντικό προτέρημα.


  

 

 


Για συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το σκάφος Le Shark 520, πατήστε εδώ
 

FaLang translation system by Faboba